Timişoara Gospel Project, The Album!
1

De-a lungul a 12 ediţii Timişoara Gospel Project am avut multe concerte de senzaţie pregătite în doar 10 zile. În acest an a venit vremea să ieşim în lume cu un produs muzical în intregime original, cu piese compuse de dirijorul nostru Dominic Samuel Fritz. Şi, de ce nu, poate chiar să facem senzaţie şi dincolo de scena timişoreană. Dirijorul, inginerul de sunet şi band-ul au început repetiţiile şi înregistrările încă din ianuarie. Cu corul am avut o primă repetiţie în aprilie.

Mai avem locuri în cor, deci mai poţi să te înscrii în perioada 22.05 – 4.06!

Ai cântat deja la The Timisoara Gospel Project sau nici n-ai auzit încă de noi, nu contează. Dacă îţi place să cânţi, ai 3 week-end-uri şi 5 seri libere, ureche muzicală, voce bună, eventual (nu e obligatoriu) experienţă corală şi vrei ca şi vocea ta să fie pe album, citeşte cu atenţie informaţiile de mai jos, iar dacă te-ai decis, înscrie-te completând formularul de pe această pagină. (Formularul de înscriere va fi activ doar în perioada sus-menţionată.)

Căutăm oameni hotărâţi, care au timp să participe la toate repetiţiile şi înregistrările, fiindcă pe album totul va trebui să sune curat şi impecabil. Dacă eşti interesat, consultă-ţi agenda pe 2017 şi gândeşte-te bine dacă poţi dedica tot timpul necesar acestui proiect.

PROGRAM

Week-end Iunie
Sâmbătă, 10 iunie, orele 10.30-17 (cu pauză de masă), repetiţie cor
Duminică, 11 iunie, orele 14-18, repetiţie cor + band

1-9 iulie zilnic:
- Sâmbătă, 1 Iulie, orele 10-18 (cu pauză de masă), repetiţie
- Duminică, 2 Iulie, orele 14-18, repetiţie
- De Luni 3 Iulie până Vineri 7 Iulie zilnic seara (între orele 19.30-22), repetiţie
- Sâmbătă 8 Iulie orele 10-19 (cu pauză de masă) şi Duminică 9 Iulie, orele 14-18, înregistrări

Înregistrările cu corul se fac în studio, cu band-ul playback şi totul se mixează ulterior. Un concert de lansare a albumului se va face prin toamnă, la o dată care se va stabili ulterior şi se va realiza şi un videolclip de promovare.ARE YOU READY FOR THE CHALLENGE?
INSCRIE-TE AICI!


Întrebări şi feedback: contact@asociatia-tgp.ro