Un concert pentru o cauză
1

Cele două concerte You are my life au încheiat cea de-a IX-a ediţie Timişoara Gospel Project cu un succes istoric: peste 100 de corişti au cântat cu sala plină în 8 şi 9 iunie pe scena Filarmonicii Banatul, sub conducerea muzicală a lui Dominic Samuel Fritz.

Reprezentaţiile din ambele seri au cucerit publicul, pasiunea şi trăirea coriştilor şi muzicienilor au atins inima spectatorilor şi au stârnit entuziasm şi aplauze furtunoase. Muzica gospel, cântată din suflet şi pentru suflet, a fost din nou un prilej de bucurie şi o experienţă înălţătoare pentru toţi cei prezenţi.

Talentul, Generozitatea şi Pasiunea au dat roade, concertul a fost cu adevărat un eveniment muzical de excepţie, care şi-a atins şi scopul caritabil.
Timişoara Gospel Project 2013 a adus Centrului de Îngrjire Paliativă de tip Hospice "Casa Milostivirii Divine" (www.hospice-timisoara.org) suma totală de 11412 RON din donaţiile spectatorilor. Banii vor fi folosiţi pentru achiziţionarea unui aparat de oxigen performant pentru pacienţii îngrijiţi la Hospice, bolnavi în fază terminală.

Asociaţia Culturală TGP le mulţumeşte tuturor celor implicaţi, care au contribuit la reuşita acestei ediţii: sponsorilor care au acoperit cheltuielile de organizare, partenerilor şi partenerilor media, artiştilor instrumentişti Petre Ionuţescu, Marcelle Poaty-Souami, Mihai Moldoveanu, Arpad Kajtar şi Sergiu Cătană, care au cântat pro bono, coriştilor participanţi şi nu în ultimul rând publicului.