Concert „fara public”
1

În 2 ianuarie 2013 Asociaţia Culturală TGP a început anul cu concertul It’s all about you la Biserica Sfânta Maria Regina Păcii. Un concert sing-along cu prieteni, pentru prietenii Asociaţiei Culturale TGP şi toţi timişorenii dornici de a trăi bucuria de a cânta.
Evenimentul, inedit, a fost primul proiect al Asociaţiei care n-a implicat un cor, ci întregul public. Spectatorii au cântat alături de Dominic Samuel Fritz, care s-a prezentat de această dată publicului în ipostază de solist şi pianist, piesele sale preferate de gospel, colinde din mai multe ţări şi compoziţii proprii, acompaniaţi de Petre Ionuţescu la trompetă şi Marcelle Poaty-Souami la percuţie. Cei trei muzicieni, celebrul artist  timişorean Petre Ionuţescu, tânărul Marcelle Poaty-Souami, un talent în ascensiune, şi charismaticul german Dominic Samuel Fritz, au cântat în premieră în această formulă.
Succesul primului concert sing-along al Asociaţiei a dovedit încă o dată că bucuria de a cânta este contagioasă, iar cântatul împreună este o experienţă spirituală şi armonizatoare.